Beautysalon Pura Leusden

30 apr 2016

Beautysalon Pura is een schoonheidssalon gevestigd in Leusden. De website geeft een duidelijk overzicht van de behandelingen en de producten die beschikbaar zijn. Het geheel kan worden onderhouden door het op maat gebouwde CMS. Neem gerust een kijkje via de onderstaande link.

Delfino

7 aug 2014

Delfino is een kinderkledingwinkel in Hoevelaken. Om Delfino meer onder de aandacht te brengen en klanten op de hoogte te houden van het laatste nieuws en acties is er gekozen om een website te ontwikkelen. Bezoekers kunnen hier ook de collectie zien die Delfino te bieden heeft. De website van Delfino kan worden beheerd door het op maat gemaakte Content Management Systeem (CMS). Alles wat op de website te zien is kan door Delfino zelf worden onderhouden.

Effect Select

7 jun 2013

Effect Select is een organisatie die andere organisaties helpt met het beoordelen van CV's en brieven van sollicitanten. Via de website, die ontwikkeld is in samenwerking met Tice Grafisch Ontwerp, kunnen bezoekers de pakketten bestellen die Effect Select te bieden heeft. Klanten van Effect Select hebben de mogelijkheid om in te loggen. Hier komt de klant in een omgeving waar deze kan zien hoeveel CV's deze nog kan laten beoordelen. De website wordt beheerd door een op maat gemaakt Content Management Systeem (CMS).